top of page
Merethe Holldorff.jpg

Om meg

Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo, og har  2-årig etterutdannelse i gestaltterapi ved samme høyskole.

 

Kontoret mitt ligger fredelig og sentralt, like ved Tinghuset i Oslo. Det er god plass, slik at vi kan overholde regler knyttet til smittevern hvis det skulle bli aktuelt igjen.

 

I tillegg til individual terapi og parterapi, leder jeg gruppeterapi for unge mennesker med langvarige, helsemessige utfordringer. Disse gruppene kan du lese mer om her:

www.ffhbalenesammen

 

Jeg tilbyr individual terapi og parterapi via nettet - for de som foretrekker det. Det kan være et godt alternativ for mange. Du kan for eksempel bo et helt annet sted i landet, eller i utlandet. -Og det kan hende at du i en travel tid, finner ut at å møtes via nettet, er tidsbesparende. Noen trenger å ta ekstra hensyn til egen helse, om det er for å unngå smitte eller kanskje det innebærer utfordringer med forflyttning, så kan møter på nettet være et god erstatning. Det er også litt trygt å sitte i egne, vante omgivelser under en samtale.

Jeg har alltid likt å arbeide med mennesker på forskjellige arenaer, så jeg har flere utdannelser. Skrivegleden gjorde at jeg utdannet meg som tekstforfatter og førte meg inn i reklamebyrå i Oslo. Deretter utdannet jeg meg som pedagog. Jeg har arbeidet som lærer i barneskolen i 20 år og vet mye om hvilke utfordringer som ligger i skolesystemet.

Jeg bor på Nesodden, har to voksne sønner og en stor hund. 

 

bottom of page